24/7
Nazovite nas!
󰀑 193
Home Događanja

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa u gradu Splitu zbog humanitarne utrke “Srcem za male heroje”

󰀄

Dana 25.07.2021. (nedjelja) u vremenu od 19:00 do 20:00 sav će promet biti zatvoren od Rive do Vila Dalmacije (Ispostava JVP Split) što obuhvaća ulice Trumbićeva, Branimirova i Šetalište Ivana Meštrovića. Dionica se zatvara radi humanitarne utrke Srcem za male heroje. Hvala na razumijevanju!

Konačna lista kandidata koji su primljeni na radna mjesta Vatrogasac i Vatrogasac-vozač

󰀄

U prilozima se nalaze liste kandidata koji su primljeni na radna mjesta Vatrogasac i Vatrogasac-vozač.

Obavijest o rezultatima psihološkog testiranja u svrhu profesionalne selekcije za radna mjesta vatrogasac i vatrogasac – vozač

󰀄

U privitku se nalazi popis kandidata koji su zadovoljili na psihološkom testiranju, te da raspored probne vožnje i intervjua.

Ispravak datuma intervjua i probne vožnje kandidata

󰀄

U prethodnoj obavijesti ispravljeni su datumi intervjua i probne vožnje za kandidate u natječaju. Ispričavamo se na omaški.

Obavijest o psihološkoj provjeri kandidata za radno mjesto vatrogasac i vatrogasac-vozač

󰀄

U privitku se nalaze termini za psihološko testiranje u svrhu profesionalne selekcije kandidata za radna mjesta vatrogasac i vatrogasac-vozač.

Rezultati pismene provjere za radno mjesto vatrogasac i vatrogasac-vozač

󰀄

U prilozima se nalaze rezultati pismene provjere održane 16.06.2021. Pozivaju se sljedeći kandidati da pristupe visinskoj provjeri koja će se održati 21.06.2021. u prostorima JVP Split, Hercegovačka 18. Napomena za one koji koriste Google Chrome: ako Vam se datoteka ne želi otvoriti, desnim klikom miša odaberite Copy link address i otvorite ga u novom prozoru

Comments

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

'
Copyright JVP Split © 2013
󰁓